معادله کاملاً روشن است؛ در سینمای جمهوری اسلامی ایران کسی حق ندارد اپوزیسیون نباشد. در این سینما، مخالفت با حاکمیت نه تنها یک پُز روشنفکری به حساب می‌آید، بلکه به یک واجب عینی تبدیل شده

گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» - علی مرادخانی؛

عجیب است!

کمکوکوک

در نظامی که مزین است به نام جمهوری اسلامی ایران و در مملکتی که مردمش تا پای جان به محکمات اعتقادی خویش معتقد هستند. عده ای با نام پر طمطراق بازیگر هر چه در شأنِ دونِ خودشان است را به نام مردم به انجام می رسانند تا به قول خودشان خوب نمایندگانی باشند برای ممکلت! اصلاً بگذارید اخبار چهار روز اخیر سینمای کشور را از نظر بگذرانیم.

- بازیگری که در جشنواره قبلی با پوشش قبلی خود که بی شباهت به لباس سنتی زنان یهود نبود، خبرسازی کرده بود، این بار و در حاشیه جشنواره کن، به سوی رئیس فستیوال دست دراز می کند و با ذوق و شوق با او دست می دهد، و خب طبیعی است که او هم کار را به سمت روبوسی می برد و لیلا حاتمی هم که...!

- شامگاه پنجشنبه در یکی از خانه های شمال تهران پارتی برگزار می شود. سر و صدا و کثافت بازی چنان می شود که همسایگان واحد مسکونی مذکور پلیس را مطلع می کنند و در حین دستگیری افرادی که در پارتی حضور داشته اند، خبر می رسد که «ه.ت» و «م.ک» که بازیگران معروفی هم هستند دستگیر شده اند...!

- الهام چرخنده به جمع دانشجویان می آید و می گوید که به خاطر آن که سال نو را به رهبرم تبریک گفتم خیلی از دوستان بازیگرم از دستم عصبانی شدند و خیلی ها هر چه توانستند برای تخریبم به کار بستند. تا آن جا که خودم را با چوب زدند و خودروا‌م را...!

الهام چرخنده اشک می ریزد. می گوید: به من پیغام دادند الهام! سینمای ایران جای امثال تو نیست...!

معادله کاملاً روشن است. در سینمای جمهوری اسلامی ایران کسی حق ندارد اپوزیسیون نباشد. در این سینما، مخالفت با حاکمیت نه تنها یک پُز روشنفکری به حساب می آید، بلکه به یک واجب عینی تبدیل شده! اتفاقاً اینجا همه مومن به امر به معروف و نهی از منکر هستند و اگر کسی ذره ای از این اصول و عقاید پاک (!) پا کج گذارد با شمشیر امر به معروف و نهی از منکر این هنرمندان باید به خط برگردد. مثل الهام چرخنده که باید از آرمانش عدول کند و اگر نکند با چوب و خرد شدن شیشه ماشین و ضرب و شتم روبرو می شود! مثل مریلا زارعی، مثل عمو ابراهیم حاتمی کیا، مثل ... .

طبیعی است. وقتی حضرت مستطاب رئیس جمهور تقسیم هنرمندان به ارزشی و غیر ارزشی را ناروا می دانند، وقتی که همه هنرمندان متعالی شناخته می شوند و وقتی هنرمندانی که تابلودار مخالفت با نظام هستند در دیدار هنرمندان با رئیس جمهور شرف حضور می یابند، اگر چیزی جز این اتفاق افتد، عجیب است.

تحویل بگیرید آقای رئیس جمهور!

این ها هنرمندان عزیز شما هستند. اینجا هم سینمای نظام اسلامی ماست. علی جنتی هم وزیر فرهنگ و ارشاد دولت شماست.

و چه زیبا دارید ادامه می دهید مشی ناروا و منحط دولت های قبلی را و چه مشغول خدمتید به اعتلای فرهنگ انقلابی مان با ابزار هنر! البته لااقلش این است که قبلی ها به این صراحت همه هنرمندان را با یک چوب نمی راندند و ارزش و ضد ارزش را از هم تمیز می دادند، شما که همه را یکی می دانید!

آری؛ اینجا سینمای جمهوری اسلامی ایران است ملت!

سینمای ما

سینمای مسلمان ها

سینمای بزرگترین مملکت شیعه

سینمایی که قرار است زمینه ساز ظهور باشد...!!!

باور کنید!