در حالی که رئیسجمهور در مراسم فرهنگی گوناگون امر ممیزی و نظارت و برخورد در حوزههای فرهنگی و هنری را زیر سوال میبرد در مقام دولتی خواستار برخورد با سازندگان فیلم مستند «من روحانی هستم» شدند.
به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»، در حالی که رئیسجمهور در مراسم فرهنگی گوناگون امر ممیزی و نظارت و برخورد در حوزههای فرهنگی و هنری را زیر سوال میبرد در مقام دولتی خواستار برخورد با سازندگان فیلم مستند «من روحانی هستم» شدند.
وزیر ارشاد درباره انتشار فیلم «من روحانی هستم» گفت: این فیلم یک توهین آشکار به شخص رئیسجمهور است و دستگاه قضایی باید با عوامل آن برخورد کند.
علی جنتی افزود: انتشار فیلم «من روحانی هستم» بدون مجوز و طی مراحل قانونی صورت گرفته است و یک توهین آشکار به شخص رئیسجمهور است.
وی با بیان اینکه دستگاه قضائی باید با عوامل تهیه این مستند برخورد کند، اظهار کرد: نباید در جامعه به سمتی پیش برویم که انتشار بستههای فرهنگی غیرقانونی رواج پیدا کند.
از سوی دیگر نوبخت سخنگوی دولت در جمع خبرنگاران و درباره فیلم «من روحانی هستم»، گفت: این مجموعه که به صورت سیدی منتشر شده، با اهداف مغرضانه تهیه شده و قابل پیگیری قضایی است و ما نیز از قوه قضائیه انتظار داریم که پیگیری کند.
رئیسجمهور پیش از این چندینبار در مقاطع مختلف تأکید کرده که هنرمندان و نویسندگان نیازی به ارشاد و گشت ارشاد و ممیزی ندارند و این خود افکار عمومی است که تشخیص میدهد از کدام کالای فرهنگی و فیلم و کتاب استقبال کند یا در انزوا قرار دهد. روحانی این را هم گفته که اجازه دهیم هر چه در دل و اندیشه نویسنده میگذرد، روی کاغذ جاری شود.
با این اوصاف- و صرف نظر از مصداق و محتوای فیلم من روحانی هستم- جای تأمل است که چگونه مقامات دولتی پیگیر مجازات عوامل تهیه این فیلم میشوند. البته این موضوع در ماجرای پیگیری تذکر و توقیف برخی نشریات منتقد دولت نیز مسبوق سابقه است و حکایت یکبام و دو هوا را تداعی میکند.
وزارت ارشاد برخلاف برخی سختگیریهای شدید علیه منتقدان، در قبال برخی سایتها و روزنامهها و محصولات فرهنگی و هنری و انتشاراتی ضدارزشهای اسلامی، کاملا ساکت است یا نقش حمایتی ایفا میکند.
منبع: کیهان