سفارش تبلیغ
صبا ویژن

آزادی یواشکی تو، خون‌های یواشکی‌ای که از شهیدی آرام آرام پشت خاکریز و در حسرت دیدن فرزند دو ساله‌اش می‌ریخت، نادیده می‌گیرد.

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، الهام چرخنده در نامه ای خطاب به مسیح علی‌نژاد درباره راه‌اندازی صفحه آزادی‌های یواشکی نوشت:

زن...
تو نامت مسیح نیست. نامت معصومه است و فامیل تو بیان گر تمام نوشته من.

تو معصومه علی‌نژاد هستی... چه زیباست که بی اجازه از سوی بانوان عفیف ایرانی ملعبه ای نباشی جغجغه گونه بر دست تریبون های مخفی و زیر زمینیِ بی دین و ریشه دور از وطن و آیینمان.

معصومه:
تو فرزند ایران زمین در تیررس سخره نامردانی هستی که تو را تا دیروز زن مسلمان می دانستند... خودت را شاید قلمت را و ای کاش باورت را... هنوز هم دیر نیست که بدانی زنان ایرانی ما چه مسلمان و چه غیرمسلمان همیشه تمام زیبایی شان به نجابت و غیر دسترس بودن قامت و دل و باورشان بوده است.

زن عفیف ایرانی همانانی هستند که مادران قانع و فداکار و مهربان و نجیب و فعال و با ایمان فرزندانشان می باشند. می شناسم همسر شهیدی از هموطنان آشوری را که با داشتن مدرک تحصیل فوق لیسانس پرستاری، سال 57 از ایران نرفته چرا که خود را یک ایرانی با غیرت میداند و بر این مهم پابرجاست که هر اتفاقی در ایران بیافتد همه ایرانی هستیم و باید از ناموس وطن، ناموس خاک و ناموس مرز دفاع کنیم.

آزادی یواشکی تو؛ اشک های یواشکی مادری را که می ترسد فرزند خردسالش بفهمد پدرش شهید شده را نادیده می گیرد. آزادی یواشکی تو؛ خون های یواشکی ای که از شهیدی آرام آرام پشت خاک ریز و در حسرت دیدن فرزند دو ساله اش می ریخت را نادیده می گیرد.

آزادی یواشکی تو دردهای جانبازی که سی سال است با دستگاه نفس می کشد را نادیده می گیرد. آزادی یواشکی تو؛ غمهای مادری را که هنوز در روستا مجنون وار عکس فرزند شهیدش را در دست دارد و چشمان یعقوب وارش به جاده، تا اینکه شاید فرزندش از راه بیاید را نادیده می گیرد.

آزادی یواشکی تو؛ استخوان هایی شهیدی که برای مادری بعد از گذشت چندین سال می آورند را نادیده می گیرد. به کجا می روی؟ بی هویتی، بی ایمانی و بی عفتی تمام آرزویی است که برای خاتون ایران زمین نذر کردی!؟ معصومه کجا و چگونه در این مرز و بوم نفس کشیده ای و قد کشیده ای، چگونه این ارزشهای بزرگ انسانی برای تو ضد ارزش شد.

تأسفم برای توست، چرا که نمی دانی برای زنان و مردم و همکارانت موجودی غیرقابل اعتماد و احترامی! چرا که ابتدا خیانت کردی بر دین خود بر کشور و خواهران خودت، تصویری از زنان و ناموس شیعه را تو به دیده نامحرمان دادی، کاش می شد خواهرانه سیلی به صورتت میزدم تا از خوابی که به ناچار در آن رفته ای بیرون آیی.

زمانیکه در کشور مالزی بودم عکس نیمه عریان بازیگر زن خود فروخته (گلشیفته فراهانی) منتشر شد، زنان چینی و مالایی و هندی باننگ و خجالت و سوال این فیلم را دست به دست می کردند. این نامش شیر زنی نیست، این نامش مبارزه نیست، این نامش جهاد نیست. فقط یک دسیسه و فریاد است که مطمئنم از سینه تو نیست. از دهان بد بو، بد طینت و بد دل دشمنان دین و اخلاق و خانواده و مذهب است.

خواهرانم، دختران ایران زمین.

آبجی های گلم... حجاب همچون صندوقچه قیمتی است که وجود گرانقدر و در نایاب وجودتان را در خود نگه می دارد. نجابت تمام عنصر زیبایی زن ایرانی است که همیشه برای تمام مردان دنیا دست نیافتنی بوده. در گرانبهای قامت سروگونه تان را حراج نکنید به مفت. بگذارید بچه های شما، همسران شما به پاکدامنی و عفت شما ببالند و تکیه کنند.

به نوشته ام که در تنهایی و پر از بغض نوشته شده فکر کنید. منم یه جایی ام تو همین کشور و یک روسری رنگی آراسته به خطوط فارسی به سرم. من یک زن مسلمان ایرانی‌ام.




      

خطیب این هفته نماز جمعه تهران گفت: انتظار؛ زمینه‌ساز خودسازی، ‌امید به آینده و دوری از منیت‌ها در جامعه می‌شود.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» آیت الله امامی کـــاشانی در خطبه نخست نماز با تبریک سالروز میلاد مهدی موعود(ع) گفت: انتظار فرج و همه این جشن ها و شادی ها زمینه ساز خودسازی است چرا که انتظار فرج موجب می شود فرد با وجود فساد و ظلم همواره به اصــــلاح امور امیدوار و از یاس و ناامیدی دور باشد.
امام جمعه موقت تهران با اشاره به تاکید بسیاری از علمای اهل سنت به وجود مهدی موعود (ع) و برخورداری ایشان از ولایت ظاهری و باطنی گفت: البته برخی از علمای اهل سنت نیز بر ظهور آن حضرت تاکید دارند اما بر این باورند که ولادتش بعدا اتفاق خواهد افتاد.

وی افزود: ‌اما شمار بسیاری از علمای اهل سنت که عمدتا در شبه قاره هـــــند، مصر و اندونزی سکونت دارند براین باورند که امام عصر (عج) متولد شده اند و در غیبت هستند و آثار بسیار در این زمینه از علمای اهل سنت گویای این واقعیت است.

آیت الله امامی  کاشانی خاطر نشان کرد: بسیاری از علمای اهل سنت برای خلفای صدر اسلام از خلیفه اول، ‌دوم و سوم ولایت ظاهری قائل بودند و فقط برای حضرت علی (ع)‌ به دلیل گرفتن ولایت از شخص نبی اکرم (ص) برای آن حضرت ولایت باطنی و ظاهری قائل بودند و بعد از ایشان فقط برای حضرت مهدی (ع) فرزند امام عــــــسگری چنین ویژگی قائل بودند.

وی افزود: ‌بنابراین ضرورت وجود انسان کامل به عنوان نطقه اعتدال برروی زمین درهر عصر و زمان مورد تاکید بسیاری از علمای اهل سنت و شیعیان امامیه است.

 آیت الله محمد امامی کاشانی در خطبه دوم نمازجمعه امروز تهران با توصیه مردم به داشتن ورع و تقوای الهی، به توطئه‌ها و دشمنی‌ها و مشکلات فراوانی که بدخواهان نظام جمهوری اسلامی در طول سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایجاد کرده‌اند اشاره کرد و گفت: به برکت نعمت ولایت فقیه و وجود مبارک امام بزرگوار و رهبرمعظم انقلاب و هوشیاری و انسجام ملت همیشه در صحنه ایران اسلامی، تا امروز تمام توطئه‌ها خنثی شده و امروز جز سرافکندگی و آبروریزی برای دشمنان و سرافرازی و اقتدار انقلاب و نظام و ملت ایران حاصل دیگری نداشته است.

به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر، خطیب جمعه تهران با بیان اینکه امروز هم دشمنان همچنان به ایران اسلامی طمع و از آن کینه دارند، به دسیسه‌های آنان در سایر کشورهای اسلامی ازجمله سوریه و عراق اشاره کرد و افزود: دشمنان هر روز با عنوانی نظیر طالبان، القاعده و امروز داعش و تکفیری‌ها و به نام اسلام، جنایاتی مرتکب می شوند، که ملت‌ مسلمان عراق چاره‌ای جز اتحاد و انسجام و توکل به خداوند برای مقابله با این توطئه‌ها ندارد.

آیت‌الله امامی کاشانی تصریح کرد: این سنت الهی است که اگر از مساجد و مراکز خداپرستی دفاع کردیم و باقی بماند، همه چیز باقی است و در صورتی که دچار اختلاف و پراکندگی شویم همه نعمت‌ها از ما گرفته می شود.

امام جمعه موقت تهران در ادامه مطالبی به زبان عربی خطاب به ملت عراق و دیگر ملت‌های مسلمان بیان کرد و اتحاد و هوشیاری آنان در برابر توطئه‌های دشمنان، به‌ویژه مقابله منسجم با گروه‌هایی را خواستار شد که با رفتار و اندیشه‌های افراطی و ضاله خود موجودیت اسلام را نشانه گرفته‌اند.

خطیب جمعه تهران همچنین با گرامیداشت روز سربازان گمنام امام زمان (عج)، از خدمات بی وقفه این سربازان جان‌برکف و گمنام امام زمان در حفظ کیان اسلام، نظام اسلامی و امنیت ایران عزیز قدردانی و تجلیل کرد.

آیت الله امامی کاشانی همچنین با اشاره به سالروز شهدای مؤتلفه اسلامی از مقام والای شهیدان بخارایی، امانی، نیک‌نژاد، هروی و سعیدی تجلیل کرد.

وی سپس با اشاره به خدمات گسترده آیت الله مهدوی کنی به حوزه‌های علمیه و مراکز علمی و دانشگاه‌ها،‌ وی را از فضلا و مدرسان و شخصت‌های برجسته کشور خواند و گفت: شاگردی و همراهی با امام راحل در طول نهضت اسلامی، تقوا، بصیرت، اخلاص و اطاعت از ولایت و رهبری مقام معظم رهبری از جمله ویژگی‌های شخصیت آیت الله مهدوی کنی است.

آیت‌الله امامی کاشانی برای سلامت و شفای کامل آیت الله مهدوی کنی دعا کرد

 




      

واکاوی این نگاه چیزی جز نگرانی نمی‌تواند داشته باشد. چه آن‌که نظر و سیاست رئیس دولت با کلام و منویات مصرح حضرت امیر علیه‌السلام مغایر است...

گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» - سیده سارا توانگر؛ در روزهای اخیر شاهد اظهارنظری از رئیس جمهور بودیم که به نظر می رسد باید به ابعاد این اظهارنظر تأمل بیشتری داشت.

 

دکتر روحانی در همایش بیمه سلامت همگانی که در سالن شهید بهشتی نهاد ریاست جمهوری برگزار شد، در اظهارنظر قابل تأملی گفت: «اینقدر در زندگی مردم مداخله نکنید، ولو به خاطر دلسوزی؛ بگذاریم مردم خودشان راه بهشت را انتخاب کنند، نمی‌توان با زور و شلاق مردم را به بهشت برد! پیامبر (ص) شلاق در دست نداشت، پیامبر (ص) بشیر و نذیر بود و ما نیز باید بشیر و نذیر باشیم. همه باید کاری کنیم که آرامش در جامعه حاکم باشد.»

البته دکتر روحانی دقیقاً اشاره نکرد که منظور اصلی این جمله چه کسانی هستند، اما بد نیست این جمله را از منظر سیره حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام مورد مداقه قرار دهیم.

 

حضرت امیر علیه السلام در کلام خود با اشاره به موضوع نسبت حکومت و مردم نکات مهمی را بیان می دارند. عبارت امیرالمؤمنین در خطبه‌ نهج‌البلاغه این است «فَاِن اَطَعتُمونى فَاِنّى حامِلُکُم اِن شاءَ اللهُ عَلى‌ سَبیلِ الجَنَّة وَ اِن کانَ ذا مَشَقَّةٍ شَدیدَةٍ وَ مَذاقَةٍ مَریرة» اگر آنچه من می گویم، گوش کنید و عمل کنید، من شما را به بهشت خواهم رساند ان‌شاءالله؛ اگرچه این کار، بسیار دشوار است، بسیار سخت و تلخ است.

 در واقع حضرت امیر با اشاره مستقیم و مصرح به موضوع سیر حرکتی حکومت و نسبت آن با مردم اشاره می دارند که یکی از اهداف اصلی حکومت اسلامی، نزدیک کردن و بلکه رساندن مردم به بهشت است. یک خط کشی صریح و روشن میان سکولاریسم و اسلام حقیقی؛ به معنای آن که نه تنها حکومت نه تنها نباید خود را در این باره فاقد مسئولیت تعریف کند، بلکه باید یکی از اصلی ترین رسالت های خود را اهتمام به تقریب مردم به سعادت دنیوی و اخروی بداند.

 اینک دوباره کلام رئیس محترم جمهور را از نظر بگذرانید: «اینقدر در زندگی مردم مداخله نکنید، ولو به خاطر دلسوزی؛ بگذاریم مردم خودشان راه بهشت را انتخاب کنند، نمی‌توان با زور و شلاق مردم را به بهشت برد! پیامبر (ص) شلاق در دست نداشت، پیامبر (ص) بشیر و نذیر بود و ما نیز باید بشیر و نذیر باشیم.همه باید کاری کنیم که آرامش در جامعه حاکم باشد.»

 اما سئوال اینجاست که مگر حرکت حکومت اسلامی به سمت سعادت اخروی و دنیوی با ایجاد آرامش در جامعه در تناقض است؟! به راستی تطابق سخن رئیس جمهور و استدلال های محیر العقول ایشان با کلام نورانی حضرت امیر علیه السلام چه نتیجه ای دارد؟ آیا نتیجه ی این مقایسه تناقض و بلکه تزاحم مبنایی و اصولی این دو سیاست نیست؟!

 حقیقت آن است که واکاوی این نگاه چیزی جز نگرانی نمی تواند داشته باشد. چه آن که نظر و سیاست رئیس دولت با کلام و منویات مصرح حضرت امیر علیه السلام مغایر است...!

 متاسفانه اما این نخستین بار نیست که شاهد سخنان عجیب و شگفت آور از سوی رئیس جمهور در حوزه فرهنگ هستیم. دفعات قبلی نیز رئیس جمهور با اظهار نکات عجیبی پیرامون مبارزه با منکر و مصادیق منکر نظیر ماهواره، هنر و هنرمندان ارزشی و غیر ارزشی و نظایر آن ها، نگرانی های جدی را درباره رویکرد های و خط مشی های فرهنگی سیاسی دولت پدید آورده بودند.

 حال آن که هر عقل سلیمی می داند مبارزه با مصادیق منکر امری منطقی، بدیهی و بلکه وظیفه هر دولت به حساب می آید. که اگر این چنین نگاه کنیم، اموری مانند مبارزه با قاچاق، مواد مخدر، مفاسد از این دست نیز نباید صورت گیرد!

 و با این تفاسیر هیچ جای تعجبی ندارد که شاهد برخی اتفاقات تلخ فرهنگی در حوزه تحت امر دولت باشیم. چه آن که در برخی موارد باید بستر و مبنای نظرات فرهنگی دولت و شخص رئیس جمهور را مورد تشکیک قرار داد. ..!

 

 




      

شاید در جاهایی از این نامه لحنم تند شده باشد ولی این را بدانید که این حرف‌ها، حرف‌های دل من است. حرفی که بخاطر علاقه‌ام به شما نوشتم. حرفی که امیدوارم آلت دست حرف‌ها و موضع‌گیری‌های سیاسی و تند نباشد.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، پس از اینکه عکس و خبر حضور لیلا حاتمی بر روی فرش قرمز کن و ماجرای دست دادن او با مسئول جشنواره کن در رسانه‌ها پیچید مردم واکنش‌های مختلفی نسبت به این خبر نشان دادند. عده‌ای خواستار برخورد قضایی با این حرکت شدند و عده ای این کار را سهل انگاری دانستند. پیرو درخواست‌هایی که می‌شد صدا‌های مختلف تا حدی که امکان داشت و حرمت‌شکنی نبود در تسنیم انعکاس داده می‌شد. گروه دیگری در ادامه این واکنش‌ها، رویکرد دیگری داشتند. آن‌ها بگونه‌ای متفاوت با این موضوع برخورد کردند.

 

آنها فقط خواستند که حرفشان به گوش لیلا حاتمی برسد. همانگونه که خبر حاشیه‌های حضور لیلا حاتمی در جشنواره کن به گوش آنها رسید. در ذیل نامه یکی از طرفداران لیلا حاتمی را که به خبرنگار خبرگزاری تسنیم ارسال کرده است، می‌خوانید.

 

سلام خانم حاتمی

 

من یک دختر ایرانی هستم، یک انسان معمولی. مثل همه نه خیلی خوب و نه خیلی بد. من نه آنقدر خوب هستم که وظیفه خودم بدانم که همه کس را نقد کنم و از همه اشکال بگیرم؛ و نه آنقدر بد که در برابر هر چیزی سکوت کنم و بگویم شاید این اتفاق برای من هم رخ دهد. من نه افراطی هستم نه سکولار. نه راستی هستم نه چپی. فقط یک ایرانی‌ام. یک دختر دانشجوی ایرانی. یکی از این هفتاد و اندی میلیون ایرانی که به خودم حق می‌دهم دربرابر آنچه پیرامونم رخ می‌دهد اظهار نظر کنم.

 

راستش من تنها بخاطر علاقه‌ای که به شما داشتم این نامه را نوشتم. اول خواستم سکوت کنم اما دلم اجازه این کار را به من نداد. بازیگرهای زیادی هستند که عکس بی حجابشان در فضای مجازی منتشر شده است. بازیگرهای زیادی هستند که در پارتی‌های مختلط دستگیرشان می‌کنند ولی . ولی شما با آنها فرق داشتید. وقتی شما را در فیلم «سر به مهر» دیدم از شما خیلی خوشم آمد. برایم ارزشمند بود که در سینما حرف از نماز بزنید. هوادارتان شدم. از آن وقت بود که برای من شخصیت دیگری یافتید. شخصیتی که بتوان از دیگر بازیگران جدایش کرد. من شما را به دلیل اینکه زن هنرمند و توانایی بودید با تمام وجود دوست داشتم. شما را دوست داشتم زیرا نجابت دختر ایرانی را در آن فیلم به نمایش گذاشتید و این متانت را در وجود شما بر پرده سینما دیدم اما

 

نمی دانید وقتی عکستان را در جشنواره کن دیدم چه حالی شدم. با تمام وجود آرزو می‌کردم ای کاش هیچ رسانه‌ای در این دنیا وجود نداشت. کاش هیچ عکاسی این عکس را نگرفته بود و کاش هیچ خبرنگاری این خبر را منتشر نکرده بود. کاش از همان اول همه سکوت می‌کردند. کاش این خبر اینقدر در رسانه‌ها نمی‌پیچید.

 

خانم حاتمی، دلم گرفت. من می‌دانم که همه انسان‌ها مثل هم نیستند و اعتقادات مختلفی دارند و هرکس حق دارد با اعتقادات خودش زندگی کند اما ... . اما ای کاش آن چیزی که از شما در ذهنم ساخته بودم را خراب نمی‌کردید. ای کاش شما هم کمی به من حق دهید. وقتی با یک مرد غریبه دست دادید تمام خاطرات خوبی که از نجابت دختر ایرانی فیلم «سر به مهر» داشتم، نابود شد. من متانت زن را در این می‌دیدم که لوح پاک و لطافت روحش را این‌طور در دست افرادی قرار ندهد که در جامعه‌های زمخت بزرگ شده‌اند و زندگی صرفاً جسمانی آنان بیگانه با روح لطیف دختران نجیب است. ریحانه بودن زن مسلمان ایرانی که حجاب اختیار می‌کند از روح خشن و زمخت غربی‌ها بدجور زخمی می‌شود و پژمرده می‌شود.

 

من نه از شما به دادگاه شکایت می‌کنم، نه شما را تهدید به مجازات می‌کنم و نه مانند برخی آقایان! کار شما را یک سهل انگاری، اشتباه یا «غافلگیری» قلمداد می‌کنم تا بتوانم با خودم کنار بیایم. من فقط سعی می‌کنم با حقیقت کنار بیایم. حقیقت این است که شما آن کسی نبودید که در فیلم نشان می‌دادید. شما تمام ذهنیت خوب من را نابود کردید. شما دروغ گفتید. شما من را فریب دادید. اما به این فکر می‌کنم که این فریب در کجا اتفاق افتاد در فیلم «سر به مهر» یا در «کن»؟

 

خانم حاتمی من نه سکوت می‌کنم و نه شما را تهدید می‌کنم. من فقط گلایه دارم. فکر می‌کنم من حق دارم که گلایه کنم. من حق دارم از شما بپرسم چرا؟ چرا باید با من و با هزاران و میلیونها نفری که مثل من فکر می‌کنند اینگونه رفتار کنید؟ مگر ما از شما چه می‌خواهیم؟ فقط از شما خواستیم وقتی نماینده ایران هستید، وقتی نماینده من هستید، وقتی نماینده دختر و زن ایرانی هستید، حیا و نجابت ما را زیر سوال نبرید. خانم حاتمی من و خیلی‌ها مانند من، دوست‌دار شما بودیم و علاقمند به ارتباط با شما بودیم، اما این مدل رفتار شما نشان داد هیچ‌وقت علاقمند به ارتباط با ما نبودید. چرا؟ چون ما حجاب داشتیم؟ باور کنید لطافتی که دوستان من دارند و در دوستی از نزدیک قابل درک است ترازش را در هیچ جای دیگری پیدا نمی‌کنید. این را از وقتی حجاب برتر را انتخاب کردم، جور دیگری دریافتم. زنانه‌تر که نگاه کنم این رفتار شما به احساس نازنین همه ما آسیب زد. اینکه در قالب حجاب فطرت و روح خود را دست‌ناخورده نگه داشتیم به معنای زمختی روحیه ما نیست.

 

شما باعث شدید امروز رسانه‌های تندرو مثل همیشه به ما و حجابمان اهانت کنند. شما را سوژه کردند و علیه مردم من تاختند. شما بستری فراهم کردید تا عده زیادی از کسانی که چشم دیدن زن محجبه را ندارند به این زنان پاکدامن اهانت کنند. ایران را دوست داریم به این دلیل که زن مسلمان محجبه در آن از هر نقطه دیگر دنیا آزادتر است. آزادتر درباره اینکه آن‌طور که دلش می‌خواهد زندگی کند. اگر زنی حجاب نمی‌خواهد می‌تواند در همه جا آن‌طور که می‌خواهد باشد اما درباره زن محجبه این‌طور نیست. دوستان محجبه من در همان کشوری که شما در آن با یک مرد دست دادید بارها مورد تعرض قرار گرفته‌اند و به آن‌ها حمله‌های زبانی و فیزیکی شده است. از شما می‌خواستم با حجابتان و حفظ کرامت انسانی خودتان به ما کمک می‌کردید تا پیام اسلامی که پدر شما به اعتقاد فراوان برای اعتلای آن در سینما تلاش کرد، به گوش مردم دنیا برسد.

 

شاید در جاهایی از این نامه لحنم تند شده باشد ولی این را بدانید که این حرف‌ها، حرف‌های دل من است. حرفی که بخاطر علاقه‌ام به شما نوشتم. حرفی که امیدوارم آلت دست حرف‌ها و موضع‌گیری‌های سیاسی و تند نباشد و تنها به گوش شما برسد تا بدانید با بخشی از کسانی که شما را دوست داشتند چه کردید. دلم به من می‌گوید آیا می‌شود روزی لیلا حاتمی از همان توجیه «غافلگیری» فرجه بگیرد و از حجاب دفاع کند؟ خانم حاتمی دلم می‌لرزد و اشکم جاری شده است اما همین یک خط را هم می‌نویسم: لطافت و زیبایی روح یک شهید در بالاترین مرتبه است. سر مزار شهدا به این فکر می‌کردم آیا می‌شود لیلا حاتمی روزی در میان من و دوستانم با هم در همین پنج‌شنبه‌ها پیش شهدا بیاید.

 

من هنوز به شما امیدوارم.

 

ف.م؛ یکی از دوست‌داران لیلا حاتمی

 

منبع: تسنیم

 




      

مه‌آفرید خسروی، متهم اصلی پرونده فساد 3 هزار میلیاردی اعدام شد. به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، دادسرای عمومی و انقلاب تهران اعلام کرد، حکم محکومیت به اعدام محکوم علیه زندانی مه آفرید امیرخسروی فرزند منصور، سحرگاه روز شنبه، سوم خردادماه 1393 در محل زندان اوین اجرا شد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دادسرای عمومی و انقلاب تهران، حکم محکومیت به اعدام محکوم علیه زندانی مه آفرید امیرخسروی فرزند منصور از بابت افساد فی الارض از طریق شرکت در اخلال در نظام اقتصادی کشور با تبانی و فساد در شبکه بانکی و توسل به روش های متقلبانه و مجرمانه و اخذ میلیاردها تومان وجوه غیرقانونی و شرکت در پولشویی و پرداخت رشوه صورت گرفت.

حکم صادره در دیوان عالی کشور تأیید و امروز اجرا شد.

مه آفرید خسروی اعدام شد




      
   1   2      >


پیامهای عمومی ارسال شده

+ اگر من ...